Rólunk

Ismerj meg bennünket

Fantasy. Divat, választék – fantázia

Tisztelettel köszöntök minden Érdeklődőt!

Mottónk: DIVAT, VÁLASZTÉK – FANTÁZIA

1994 óta foglalkozom használtruhával. Azért, hogy minél változatosabb, divatosabb összetételű legyen áruválasztékunk, Európa több országából importálunk használt ruhákat és cipőket.

Azért választottam a FANTASY nevet, mert egyre nagyobb az igény a divatos, választékos öltözködésre, ám az embereknek egyre kevesebb a ruhára elkölthető pénzük. A használt ruha üzletekben mindenkinek meg van a lehetősége arra, hogy fantáziája segítségével az első divat szerint válogassa össze ruhatárát.

Angol áruink szinte minden ismert márkát tartalmaznak, többek között Burberry, Bershka, Zara, H&M, Marks & Spencer, Boss, Diesel, Hugo Boss, Ralph Lauren, Yessica, Tom Tailor, Versace, S. Oliver, Esprit, Calvin Klein, de sok, Magyarországon kevésbé ismert márka is megtalálható, amelyek más országokban nagyon népszerűek, kiváló minőségűek.

A Hollandiából, Franciaországból, Belgiumból és Svájcból behozott áruk minősége vetekszik az angol minőséggel. Az első divat a fiataloknak, a nagy méretű divatos holmik éppúgy megtalálhatók, mint a piacokon eladható nagyon olcsó, másod-harmadosztályú minőség.
Áraink magyarországi viszonylatban versenyképesek, a minőségre helyezzük a fő hangsúlyt. Termékeinkben – legyen az a legolcsóbb áru, szakadt, koszos ruha nem található, csak mosható folt vagy javítható hiba lehet rajta.

A minőségről személyesen is meggyőződhet, hiszen bármit szeretne vásárolni, minden átnézhető. Termékeinket kis kiszerelésben forgalmazzuk, válogatási lehetőséget biztosítunk többféle minőségből.

Induló vállalkozásoknak tanácsokkal segítünk a kezdeti nehézségeket áthidalni, tapasztalt kollégák segítenek az árukészlet összeállításában.

Folyamatosan várjuk partnerek jelentkezését bizományos értékesítéshez.

Szívesen fogadjuk mi is vásárlóink és leendő vásárlóink jó ötleteit, javaslatait, hogy minden kedves partnerünk elégedett legyen a megvásárolt termékekkel, és mielőbb újra találkozzunk.

Szívesen várjuk, akár csak tájékozódás céljából, vagy vásárlási szándékkal érkezik.

Miközben megtekintik termékkínálatunkat, legyenek vendégeink egy kávéra!

Üdvözlettel: Kurucz Ferencné vállalkozó